GPS maatvoering

Een landmeter van Kavel 10 is uitgerust met een Trimble GNSS meetsysteem en Trimble tachymeter. Werkzaamheden die onze landmeters vaak uitvoeren zijn het meten van dwarsprofielen, aanvullende metingen van gebieden die niet gedekt worden vanuit LiDAR metingen en het inmeten van paspunten. Bij veel projecten worden er grondcontrole punten gemeten om deze daadwerkelijke nauwkeurigheid te controleren. Een landmeter is ook los in te huren voor bijvoorbeeld kadastrale metingen of inmeten van kabels en leidingen.

In het kort

  • Snel inzetbaar
  • Jaren lange ervaring
  • Inzetbaar met de nieuwste technieken

DTM meting “A32 vlot en veilig”

Het project “A32 vlot en veilig” is geheel door ons in 3D ingewonnen. Hierbij is gebruik gemaakt van verschillende inwin technieken vanaf de grond en vanuit de lucht.

Op basis van dit 3D model is een volledige DTM uitgewerkt volgens Rijkswaterstaat opleverspecificaties.

Hoogtemodellen dijklichamen

Voor waterschappen voeren we veel in metingen uit voor primaire en secundaire keringen. Deze in metingen kunnen gebruikt worden als 0-meting, revisiemeting of voor inspectiedoeleinden. Door de manier van inwinning kunnen we vele kilometers per dag inwinnen en verwerken tot modellen.

Lijnen en objecten

Alle aanwezige objecten kunnen makkelijk en nauwkeurig gekarteerd worden. Dit doen we aan de hand van onze ingewonnen data uit de lucht of vanaf de auto. We gebruiken hiervoor combinatie van LiDAR techniek met hoogwaardige orthofoto`s die ingepast worden in RD.

Recent werk | Cases