360° beeldopnames

Het inwinnen van 360 graden foto beelden wordt ook wel Mobile Mapping genoemd. Kavel 10 kan dit op projectbasis uitvoeren voor opdrachtgevers. Gemeentes en andere beheerders van openbare ruimtes kunnen deze beelden gebruiken voor inspecties en vastlegging in ons online portaal.

Combineer de 360 graden beeldopnames met onze Aerial Survey producten in een online portaal en creëer een digitale kopie van de openbare ruimte voor een breed gebruik binnen de organisatie.

 

In het kort

  • Vastlegging doormiddel van beelden van openbare ruimte
  • Te ontsluiten in een online omgeving
  • Makkelijk implementeerbaar in externe software pakketten
  • Te combineren met Aerial Survey producten in online portaal

360 graden viewer

Bekijk in onze gratis viewer de ingewonnen beelden. Gemakkelijk in gebruik en toepasbaar voor assetmanagement, schadeinspecties, vastlegging en toezicht.

Combineer onze 360 graden beelden met ortho en obliekfoto`s in onze online omgeving voor een compleet product.

Haarscherpe orthofoto`s

Laat op projectbasis haarscherpe orthofoto`s invliegen met een grondresolutie tot 2,5 centimeter. Combineer deze beelden in ons online portaal en gebruik ze voor kartering en mutatiesignaleringen.

Lijnen en objecten

Alle aanwezige objecten kunnen makkelijk en nauwkeurig gekarteerd worden. Dit doen we aan de hand van onze ingewonnen data uit de lucht of vanaf de auto. We gebruiken hiervoor combinatie van LiDAR techniek met hoogwaardige orthofoto`s die ingepast worden in RD.

Recent werk | Cases