Wie zij wij

Dagelijks bezig met de nieuwste technieken om de beste producten voor onze klanten te leveren. Dit doen we met een jong gemotiveerd team met de nadruk op innovatie in binnen en buitenland.
Onze missie is daarom ook: Het leveren van hoogwaardige geodata met inzet van zinvolle innovaties.

Door onze platte organisatiestructuur zijn de interne lijnen kort en hebben we een grote flexibiliteit naar onze klanten toe. Door te investeren in zowel materialen als onze mensen proberen we een voorsprong te behouden in de sterk veranderende markt.

MISSIE:

Het leveren van hoogwaardige geodata met inzet van zinvolle innovaties.

Zo levert Kavel 10 meerwaarde aan haar klanten.

Ons team

Albert

Piloot, productontwikkelaar

Hidde

Landmeter, LiDAR operator

Jildert

Data-specialist Autocad Civil3D en machinebesturing

Stefan

Verkoop - landmeter

Richard

Projectbegeleider - landmeter

Gerben

Verkoop

Frank

Verkoop en projectbegeleider

Ewoud

Data-specialist - RPAS drone piloot

Jurryt

Landmeter- LiDAR operator

Jesse

Data-specialist LiDAR en fotogrammetrie

Duurzaamheid en innovatie

Duurzaamheid en innovatie gaan bij ons samen. Door de integratie in onze bedrijfsvoering van GIS en de nieuwe meettechnieken zoals een 360°-camera’s en een vliegtuig hebben wij opdrachten aanzienlijk efficiënter uit kunnen voeren. In 2017 heeft dit geresulteerd in een reductie van 50% aan brandstofverbruik, op dezelfde omzet, ten opzichte van 2016. Om deze positieve trend door te zetten hebben wij als doel gezet dat in 2021 10% van onze opdrachten volledig emissievrij moeten worden uitgevoerd. Kansen die we hier als bedrijf in zien zijn de ontwikkelingen omtrent elektrische voertuigen zoals auto’s, drones en vliegtuigen. Door deze voertuigen met zelf opgewerkte stroom te voorzien van brandstof willen we op lange termijn een volledig zelfvoorzienend bedrijfworden.

Wij ondersteunen Compassion

COMPASSION NETWERK NOORD (CNN)  

Samen met enkele (ex)ondernemers in het noorden zijn wij nauw betrokken bij Compassion Netwerk Noord. Compassion is een wereldwijde organisatie die kinderen bevrijdt uit armoede. Met de zogeheten kindsponsorprogramma’s krijgen kinderen in armoede hulp op elk gebied van hun leven. Met CNN proberen wij als groep vanuit het noorden financiering voor verschillende projecten in Ethiopië rond te krijgen. Door daadwerkelijk ook de projecten te bezoeken zien wij de positieve impact van Compassion in Ethiopië. Wij hebben nu 2-maal een bezoek aan Ethiopië gebracht zodat we de vorderingen en de verbeterpunten mee kunnen nemen. Met deze nieuwe energie kunnen gaan wij vervolgens nieuwe projecten ondersteunen.

  1. Naschoolse opvang Metahara – Ethiopie
  2. Inkomensgenererend programma 1 Metu – Ethiopie
  3. Inkomensgenererend programma 2 Metu – Ethiopie

Actiepunt 2018: Het verzorgen van schoonwatervoorziening in Metahara